Activitati » 01.03.2014: Start Proiect Down is Swimming UP

01.03.2014: Start Proiect Down is Swimming UP

Pentru sprijinirea organizatiilor neguvernamentale care deruleaza proiecte sociale, ING Bank a creat programul “ADOPTA UN PROIECT” – o competitie interna in cadrul careia angajatii bancii inscriu in concurs initiative ale ONG-urilor, pe care ulterior le promoveaza si pentru care aduna voturi. Proiectele cu cele mai multe voturi primesc finantare din partea ING Bank. Unul dintre proiectele castigatoare este “DOWN IS SWIMMING UP” conceput de Asociatia DOWN Bucuresti, propus si sustinut de domnul Bogdan Olaru. Valoarea finantarii proiectului este de 5.000 Euro.
In urma acestuia, peste 20 copii si tineri beneficiari ai asociatiei noastre  vor avea acces la sedinte terapeutice de înot, necesare dezvoltarii lor armonioase, in pofida costurilor ridicate pe care le implica acest sport. De remarcat conditiile deosebite in care se desfasoara aceste ore in cadrul Bazinului Facultatii de Medicina Carol Davila. In urma acordului cu membrii Clubului Atack Team, ce gestioneaza bazinul, de doua ori pe saptamana cate doua ore – maxim 10 tineri si copii per serie – participa la sedintele de inot. La o data care va anuntata ulterior va fi organizata o competitie de natatie, in parteneriat cu Special Olympics Romania, unde participantii la proiect vor demonstra abilitatile dobandite si se vor intrece cu alti invitati, fiind rasplatiti cu diplome si medalii.