Activitati » 07.04.2015: Flashmob in Piata Unirii

07.04.2015: Flashmob in Piata Unirii

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii care se celebreaza in fiecare an pe data de 7 aprilie, Asociatia Studeneasca de Fizioterapie din Romania impreuna cu Asociatia DOWN Bucuresti, au realizat in premiera un flashmob la statia de metrou Piata Unirii 1, cu scopul de a aduce la cunostinta beneficiile miscarii asupra organismului uman in preventie si tratament. Acest flash mob a fost prima manifestatie de acest gen din Romania si a fost incununata cu multa distractie si voie buna.
In cadrul evenimentului membri ai Asociatiei Studentesti de Fizioterapie din Romania, voluntari ai Asociatiei DOWN Bucuresti si persoane cu sindrom Down au promovat un stil de viata sanatos prin miscare, o usoara gimnastica medicala si dans.
In organizarea momentului surpriza au fost implicati aproximativ 20 de voluntari, 10 persoane cu sindrom Down, insotitorii acestora, ulterior alaturandu-se si calatorii de zi cu zi ai Metrorex.
Manifestarea a durat aproximativ 15 minute, timp in care o mare parte din voluntari imparteau flyere si formulare de redirectionare a 2% din impozitul anual pe venit.
ASFR si ADB doreste sa multumeasca tuturor voluntarilor implicati, persoanelor cu sindrom Down, insotitorilor, Asociatiei Be a Butterfly, Asociatiei Angels Down, gazdelor Metrorex si nu in ultimul rand trecatorilor pentru completarea formularelor si interesul aratat.

LINK-uri MEDIA:

agerpres-logo