Activitati » 14.12.2014: Proiect Ajutoarele Mosului – Serbarea

14.12.2014: Proiect Ajutoarele Mosului – Serbarea

Serbarea de Craciun – a reunit in frumoasa sala “Panoramic” a Hotelului Marshal Garden peste 200 de participanti de la Asociatia Angels Down, Asociatia Be a Butterfly, Asociatia Never Down Buzau si Asociatia DOWN Bucuresti. Sceneta, costumele, dansurile, momentul de judo, colindele au fost interpretate cu mare virtuozitate, incat oaspetii nici nu au realizat ca pe scena performeaza copii cu SD. Gratie lui Sorinel care a fluidizat trecerile intre acte am asistat la un spectacol de mare clasa. Sonorizarea asigurata de Dj LEO, jocurile de lumini au contribuit la acest superspectacol. Atunci cand a venit momentul unui intermezzo, standul de gustari amenajat de bucataria Marshal Garden a potolit foamea celor mici si a oferit cafea si ceai cald celor mari. Mosul a venit cu pas sprinten, atragand atentia tuturor cu tolba mare in care a avut cadouri pentru toti copiii prezenti. A fost, de departe, cel mai frumos spectacol de Craciun, realizat de persoane cu SD, la care cei prezenti au participat.

Aj_MOS_SB_0470