Activitati » 21.03.2015: Competitia Special Olympics dedicata Zilei Mondiale a Sindromului Down

Competitia Sportiva dedicata Zilei Mondiale a Sindromului Down — la Complex Sportiv Apollo – in parteneriat cu Special Olympics Romania.

21 martie 2015 – orele 10:00.

Fotografii realizate de Ionel Vilcan si Valentina Ardeleanu.
La eveniment au fost prezente 21 de organizatii ce au ca beneficiari persoane cu sindrom Down din toata tara si participanti neafiliati.
In sala Compexului Sportiv Apollo au fost prezente peste 300 de persoane din care 265 de sportivi si voluntari.
Evenimentul a inceput cu defilarea participantilor, show-ul Formatiei de Dans Euritmic – Cadete si Junioare – Clubul Copiilor Sector 6 – Prof. Adela Popescu, apoi a urmat demonstratia de judo a Prof. Ionut Popescu si echipei sale, incalzirea pe muzica, juramantul Special Olympics spus de Roxana Ciuperca, speech-ul finantatorului evenimentului d-nul Ionut Negoita.
Apoi a inceput Competitia Young Athlets unde sportivi pana in 8 ani au urmat un traseu special gandit pentru ei, au fost medaliati de Presedintele FTMB, d-nul Ticu Placinta.
A urmat Circuitul de Gimnastica Aplicativa SO – dedicat sportivilor peste 8 ani unde acestia au incheiat in mod entuziast competitia fiind rasplatiti cu diplome si medalii.
Sonorizarea a fost asigurata de DJ Leo, prezentatorul evenimentului fiind Elena Nastac – voluntar Asociatia DOWN Bucuresti.
Protectia medicala a fost asigurata de Ambulanta BGS.

ZMSD_0051