2% DIN IMPOZITUL PE SALARIU – FORMULAR 230

DIRECTIONEAZA 2% prin “DECLARATIA 230”

Va propunem sa veniti în sprijinul familiilor care au copii afectati de sindromul Down redirectionând 2 % din impozitul deja virat statului pe anul anterior catre Asociatia DOWN Bucuresti.  În cazul în care nu stiti suma care se cuvine sa o virati, puteti lasa necompletatã aceasta rubricã, suma respectiva fiind calculata de organul fiscal. Acest formular se completeaza în 2 exemplare, un exemplar se depune la organul fiscal în a carui razã îsi are domiciliul contribuabilului, celalalt ramanand la contribuabil sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată. Daca nu aveti timp sau posibilitati, tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti noua acest formular completat si noi ne vom ocupa de depunerea acestuia.

Click dreapta, SALVEAZA IMAGINEA...

Click aici pentru a downloada FORMULARUL 230 (in format JPG)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

formular2301

Click aici pentru a downloada FORMULARUL 230 (in format PDF)

Adresa   Sediu Social:  Bucuresti, Str. Aleea Stogu, nr.2, bl.11, sc.1, et.2, Ap.11, Sector 5. Cod Postal: 052353

Informatii suplimentare Tel: 0744171445 / 0729802436

ATENȚIE! Aceste redirectionari nu va costa nimic; daca nu le folositi, banii respectivi revin exclusiv statului!

Directionând aceasta suma catre Asociatia DOWN Bucuresti, sprijiniti proiectele, activitatile, copiii; faceti ca tot ce este prezentat in acest site sa fie posibil.

Va multumim!